Cheloo le cară crucea lui Guess Who, Spike si Grasu XXL

Posted: 18 decembrie 2010 in Uncategorized

Lume, lume… Cheloo (Parazitii) a lansat un nou videoclip inpreuna cu MarkOne el se numeste “We dont care We dont give a fuck” si a fost lanasat ieri pe canalul oficial MARKONE1CHELOO de yourube. Piesa este oldschool in stilu’ caracteristic Cheloo si este plina de sarcasm si ironie. Videoclipu’ in schimb a declansat un “conflict” intre Cheloo si Mark si gasca de la Okapi Sound (Guess Whoo, Spike, Grasu XXL).

La sfarsitul videoclip-ului apar cei dou (Cheloo si Mark) “plimband” niste cruci pe care sunt inscriptionate numele lu’ Grasu XXL, Guess Whoo, Spike dar si Connect-r, Marius Moga etc.

Se stie ca Guess Who si Spike au fost “semnati” cu 20CM Recodrs, labbe-ul celor de la Parazitii, sigla sub care au si lansat fiecare cate un album. Guess Who inpreuna cu Zekko in trupa Anonim – “Hai sa vorbim” si Spike “Relatii cu publicul”.

Cei doi au parasit 20CM Records in 2006, infiintand un nou “labbe-le” inpreuna cu baietii de la Agresiv si Grasu XXL.

Guess Whoo Grasu XXL si Spike sa-au bucurat de un urias succes cu videoclip-uri precum “Tu”, “Locul Potrivit”, “Realitate”, “Unu’ altu’ ”, “Manifest”, “Azi nu” si lista poate continua. Au strans milioane de vizualizari pe YouTube, au rupt radiourile, au fost difuzati pe posturile de muzica autohtone, castigand si premiile RMA.

Intrebat de fani cum isi justifica gestu Cheloo a raspuns astfel:

“buna dimineata brontozaurilor. stiti bine ca noi am fost veseli toata viata..de ce sa ne sucim acum? noi ii taxam pt ce sunt sau in ce s-au transformat acesti baietei(GwH&SPK). nu uitati ca eu le-am tinut curu cand a fost vorba sa-si ia bataie IN VIATA REALA si tot eu i-am pus pe scena cand poate nu meritau atata atentie si in schimb mi-au vorbit in repetate randuri de sus si pe nas. pai ce pula mea nu tre sa ne respectati? in plus ati uitat toti de unde ati pornit. n oi nu. Cheloo”

Comentarii
  1. Skim spune:

    ai un plus pt articolu` asta :)) .. foarte tare b-(

  2. boxy spune:

    Tare asta …. totusi chelo e cam dus …. si noua ne`a furat niste versuri … tot asa „ne`am dus sa ne ajute si ne`a ajutat” ne`a furat din versuri …

  3. omniscientul spune:

    Saracul Cheloo…a furat, ti-ai dreacu’ de nebuni :))
    Lasand gluma la o parte, Parazitii a fost a doua trupa care a scos un album de rap in Romania si actualmente este cea mai respectata si apreciata (lasam deoparte mainstream-ul baietilor de la okapi ce au ca target corporatistii din clubing, real hip hop, ce faceau inainte la 20CM) si au furat versuri?…
    Buna „palma” lui Cheloo si personal, sunt de acord, astept reactii din partea lor desi nu ar trebui sa ridice pliscul.
    Ma amuza comentariile de pe net, oriunde citesti, Cheloo e invidios pe succesul lor fara sa inteleaga o boaba din ce se intampla, pseudo ascultatori de rap dar cu casetele lui salam sub perna.

  4. boxy spune:

    Mdeah never mind… e o bomba care asa va ramane…. :)) nu tre sa stie nimeni:P

  5. Akhenaton spune:

    Posibil sa iasa o chestie constructiva din treaba asta pusa in miscare de cheloo…din orice ce unghi e privita,e strictly bussines,strictly hip hop…poate mai e nevoie si de treziri din astea la realitate,ca prea era livin la vida loca pe scena HH din ultima vreme…baietii pot mai mult…e momentul sa si arate calitatile…cheloo isi merita respectul cuvenit…e inca un stalp…

    • Soby spune:

      In primul nu este vorba de Marius Moga ci de regizorul Iulian Moga.

      Nu are treaba cu Okapi Sound, baietii de la Agresiv chiar nu au nici o treaba cu Cheloo. Sunt si alte chestii la mijloc pe care nu le voi dezvalui public, altadata intereseaza-te inainte sa scrii ceva.

  6. el-MadneSS spune:

    Bag pula-n okapi. (:

  7. TzaPaN` spune:

    Pai e simplu… o daca e ai postat si ce a zis Cheloo presupun ca iti dai seama cum sta treaba si lumea terbuie sa inteleaga din putin… meriti respect daca oferi respect… nu ? si acctiunea lui cheloo e la fel de caterincoasa si adevarata ca intotdeauna !

  8. andrei spune:

    Cacat . De ce sa stai la o casa de discuti cand iti poti face tu una ? Cheloo e futut in cur in ultima vreme s-a dus pe PULA si nevasta-sa l-a lasat a bagat divortu ::)))))))

  9. ceicadan spune:

    scoateti pizdele din hip-hopul romanesc _)_, si faceti loc pentru altii care merita … gen Armada..bv cheloo \:D/

  10. Gabytzzz spune:

    Romenia … Vedeti-va in pl voastra de treaba si lasatzi coment-urile … Bahetzii astia vor sa transmita ceva insa voi va certatzi ca nishte p.z.e … Ce draq nu intelegeti ca Romania e o tzara de cacat si nimeni nu face nimik pt ea … Sunt curios cati dintre voi inteleg macar 80% versurile de la parazitii … Thoamneeee … Noi Vrem Respect …
    Ne-am chinuit toata viatza sa aratam ca o p.la si acum sunt baietzeii astia pe net care arata ca nishte pi.de …

  11. wedontgiveafuck spune:

    Cheloo & Mark One 73.12% (408 votes)

    pacat 😦 FUCK OKAPY

  12. Udaira spune:

    bai gabi,te rog cat de frumos se poate fara sa injur prea mult…SCRIE IN PULA MEA ROMANESTE!

  13. T. spune:

    GW-caracter de tarfa bolnava. Il tine Cheloo de cand era un putoi sub aripa si il pune pe scena si el dupa ce a dat de gust…si-a luat zboru`. varza:-j.

  14. Codrut M spune:

    „Romenia … Vedeti-va in pl voastra de treaba si lasatzi coment-urile … Bahetzii astia vor sa transmita ceva insa voi va certatzi ca nishte p.z.e … Ce draq nu intelegeti ca Romania e o tzara de cacat si nimeni nu face nimik pt ea … Sunt curios cati dintre voi inteleg macar 80% versurile de la parazitii … Thoamneeee … Noi Vrem Respect …
    Ne-am chinuit toata viatza sa aratam ca o p.la si acum sunt baietzeii astia pe net care arata ca nishte pi.de …”
    Daca cunosti melodia „Instigare la cultura” – Paraziti, ar trebui sa iti fie rusine.
    Un fan Cheloo care scrie cu prescurtari, americanisme, limbaj de chat.
    Unde-i cultura pe care o tot sustii ? Nu cred ca esti agramat dar te-ai dus cu turma coite, doar pentru ca e $m3k3r sa scrii cum screi toata lumea.

    Mereu am fost de parere ca Cheloo e tras in jos de ceilalti, ca singur ar face o treaba mai buna, si desi inca sustin asta… Mark One este o alegere buna, dar pentru cat timp ?

  15. Codrut M spune:

    “Romenia … Vedeti-va in pl voastra de treaba si lasatzi coment-urile … Bahetzii astia vor sa transmita ceva insa voi va certatzi ca nishte p.z.e … Ce draq nu intelegeti ca Romania e o tzara de cacat si nimeni nu face nimik pt ea … Sunt curios cati dintre voi inteleg macar 80% versurile de la parazitii … Thoamneeee … Noi Vrem Respect …
    Ne-am chinuit toata viatza sa aratam ca o p.la si acum sunt baietzeii astia pe net care arata ca nishte pi.de …”

    Daca cunosti melodia “Instigare la cultura” – Paraziti, ar trebui sa iti fie rusine.
    Un fan Cheloo care scrie cu prescurtari, americanisme, limbaj de chat.
    Unde-i cultura pe care o tot sustii ? Nu cred ca esti agramat dar te-ai dus cu turma coite, doar pentru ca e $m3k3r sa scrii cum screi toata lumea.

    Mereu am fost de parere ca Cheloo e tras in jos de ceilalti, ca singur ar face o treaba mai buna, si desi inca sustin asta… Mark One este o alegere buna, dar pentru cat timp ?

  16. Muie20cm spune:

    GW si Spike dau muie la tot 20cm-ul pizdii.

  17. dan spune:

    „GW si Spike dau muie la tot 20cm-ul pizdii”. =))))))) du-te ba in pula noastra cu curistii tai care sug pula pe bani :-J alt fan terminat okapi ..ai mai mult de 13 ani? ca aia e media lor de varsta

  18. yo spune:

    si unii si altii vor bani!p spike il stiu de knd canta in cada…kiar e o pizda dezosata!si acum fuge de copiii din cartier de l el sa nu-l bata :)…defapt asha a inceput sa cante k nu avea prieteni si canta despre necazurile kre i se intampla..deci nu a zis nik rau cheloo!!!grasu xxl km pare saracu rupt..de foame…pe connecto-r il stiu de p vremea knd meream in herastaru in victory la tersa si o ardea p un suc p datorie iar noaptea impartea fluturase k sa aiba bani de prafuri..ar trebui sa-l poope in pla p rimaru tiganu ala drogat..pe guess who nu il stiu da mi se pare super omu…iar depsre moga si -plm sunt deja basini…ala e un muzician fara caracter…depaft sa ne pisham p toata industria romaneasca muzikla k nu exista asha ceva l noi..ii numeri pe degete kre sunt ok…va salut din mers

  19. yooooooooo spune:

    cheloo e un muist prost e o curva cea mai mare curva din Romania

  20. fnsfasdl spune:

    pentru Guess Who si Spike ,MULTA MUIE !!!

  21. ciudatu spune:

    sa-ma bag pl in guesswho, tarfa epileptica. caracter tipic de curva, de roman.

  22. Cheloo(FAN) spune:

    RESPECT CHELOO,OMBLADON,FREAKADADISK,MARKONE,BITZA

  23. politistbubucurestean spune:

    Piesa asta este penala , iat Chelu’ este penibil .

Lasă un comentariu